Artikel über: Gamified Coupons

De ga verder knop verschijnt niet nadat de kraskaart is gekrast

Verschijnt je 'Ga verder' knop niet meteen nadat een klant zijn digitale kraskaart heeft gekrast? Volg mijn aanwijzingen om het op te lossen!

Als de 'Ga verder' knop niet verschijnt zodra je het krasplaatje gekrast hebt, heb je waarschijnlijk het 'kras onthullingspercentage' te hoog ingesteld. Ik zou altijd aanraden om het onder de 80% te houden voor een naadloze ervaring en geen verborgen problemen tijdens je digitale kraskaart campagne.

Wat is het kras onthullingspercentage?
Het is het percentage van de afbeelding dat gekrast moet worden om de prijs erachter te onthullen. Als je het op 100% zet, moet de gebruiker ELK element van de krasafbeelding krassen voordat de afbeelding erachter wordt onthuld en de optie om verder te gaan. Als je vergeet een klein stukje van de afbeelding te krassen, zal de knop niet verschijnen, of de doorverwijzing zal niet gebeuren.

Hoe kan ik het 'kras onthullings percentage' veranderen?

Gemakkelijk. Open het digitale kraslot in je coupon bouwer. Druk vervolgens op 'Kras & Win' (1) en 'spelinstellingen' (2) en selecteer vervolgens het tabblad 'winnaarinstellingen' (3). Kies een percentage lager dan 80% voor een zo goed mogelijke doorstroming zonder problemen.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!