Artikel über: Automation & API's

Heb je een API?

Ja, wij hebben een API.

Wat is een API?

API is de afkorting van Application Programming Interface, een softwaretussenpersoon die het mogelijk maakt dat twee toepassingen met elkaar kunnen praten. Telkens wanneer je een app zoals Facebook gebruikt, een instant message verstuurt of het weer op je telefoon controleert, gebruik je een API.

Waar kan ik de API vinden?

Je kan de API handleiding hier vinden:
https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks

Om te authenticeren met de API heb je je API gegevens nodig. Je kan die credentials vinden in je Coupontools software. (integraties -> API)