Artikel über: Gamified Coupons

Hoe een prijsafbeelding uploaden voor een gamified coupon

De prijsafbeelding wordt aan de winnaar getoond direct nadat hij het spel heeft gewonnen. Je kunt voor elke prijs een unieke prijsafbeelding uploaden. Ik zal je laten zien hoe je dit kunt doen op de verschillende gegamificeerde coupontypes.

Houd in gedachten dat als je het bronzen plan hebt gekozen, je alleen een afbeelding kunt uploaden als je bent overgestapt op de geavanceerde bouwer.

Kras & Win coupon

Open je Scratch & Win coupon in je coupon bouwer. Druk op de afbeelding van de prijs.
Houd rekening met de volgende specificaties van de afbeelding voor een optimaal resultaat: Max bestandsgrootte: 300kb (jpg/png) Exacte breedte/hoogte van de afbeelding: 320px/390px

Wanneer je op de afbeelding van de prijs klikt, kun je een afbeelding uploaden of er een selecteren in onze clipart.

Spin & Win coupon

Open je Spin & Win coupon in je coupon builder. Druk op de afbeelding van de prijs.
Houd rekening met de volgende specificaties voor een optimaal resultaat: Max bestandsgrootte: 300kb (jpg/png) Exacte breedte/hoogte van de afbeelding: 620px/450px

Wanneer je op de afbeelding van de prijs klikt, kun je een afbeelding uploaden of er een selecteren in onze clipart.

Speelautomaat coupon

Open je Spin & Win coupon in je coupon builder. Klik op de afbeelding van de prijs.
Houd rekening met de volgende specificaties voor een optimaal resultaat: Max bestandsgrootte: 300kb (jpg/png) Exacte breedte/hoogte van de afbeelding: 620px/450px

Wanneer je op de afbeelding van de prijs klikt, kun je een afbeelding uploaden of er een selecteren uit onze clipart.