Artikel über: Directories

Hoe eenmalige coupons in een Coupon Directory te publiceren

ZILVER- OF GOUDPLAN IS VEREIST VOOR EENMALIG GEBRUIK

Het is mogelijk om Coupons voor eenmalig gebruik weer te geven in je Coupon Directory. Waarom zou je dat doen? Voor extra veiligheid. Gebruikers kunnen je Coupons niet delen en alleen degenen met de juiste Coupon URL voor eenmalig gebruik hebben toegang. Volg mijn voorbeeld om te zien hoe het werkt.

Open eerst de Coupon Directory Builder. Navigeer naar campagnes (1) en open het uitklapmenu onder de knop 'beheren' (2). Selecteer 'Coupon bewerken'. (3)



De Coupon Builder wordt geopend. Druk op geavanceerde instellingen (1) en scroll naar de onderkant van die pagina. Daar vind je 'Enable single-use coupon mode'. (2) Schakel het in. Je ziet een 'berichtvenster' verschijnen. (3) Je kan de boodschap aanpassen die bezoekers te zien krijgen als ze je coupon niet kunnen gebruiken.



Ik zal je nu laten zien wanneer die boodschap wordt getoond.

COUPON BEKIJKEN:
Open de coupon vanuit de Coupon Builder. Je zult zien dat je de coupon niet kunt bekijken omdat je niet de juiste URL voor eenmalige toegang hebt. Het systeem zal mij blokkeren.

COUPON IN DIRECTORY:
Ik kan de Coupon openen via mijn Coupon Directory. Het systeem genereert automatisch een URL voor eenmalig gebruik voor mij.

ZILVER- OF GOUDPLAN IS VEREIST VOOR EENMALIG GEBRUIK

Waarom is dit handig? Gebruikers kunnen de Coupon niet met elkaar delen omdat ze de hele coupon-URL nodig hebben om toegang tot de Coupon te krijgen. Als ze de hele URL delen, kan maar één persoon die coupon gebruiken. Als ze de korte URL delen, zal het bovenstaande bericht verschijnen. Dat ze de juiste toegangs URL nodig hebben om de Coupon te openen. Geweldige functie tegen fraude.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!