Artikel über: White Label & Subaccounts

Hoe het Coupontools platform te whitelabelen/rebranden

Alvorens door te verkopen onder jouw merknaam, is white labeling van het platform noodzakelijk om de Coupontools connectie te verbergen. Laten we eens kijken hoe dit gedaan wordt!

Je kunt het platform alleen rebranden als je een actieve zilveren of gouden licentie hebt.

Ten eerste, log in op je account druk op 'white label' (1) en vervolgens op branding (2).

Upload je logo. Let goed op de afmetingen van het logo voor een optimaal resultaat. Max bestandsgrootte: 300kb (jpg/png) Maximale beeldbreedte/hoogte: 500px/100px

Dit logo zal getoond worden op het platform, de login pagina en de mail communicatie met je subaccounts.

Pas de kleuren van het platform aan.

Primaire knop kleur: de hoofdkleur van een knop wanneer geselecteerd.

Primaire knop kleur: hover = Kleur die zichtbaar wordt wanneer je met je cursor over de knop gaat die geselecteerd is.

Kleur menuknop: hoofdkleur van menuknoppen wanneer deze niet geselecteerd zijn.

Kleur menuknop hover: wanneer je met de muis over een menuknop gaat die nog niet geselecteerd is.

Achtergrondkleur: van het menu tabblad.

Login pagina

Je mag de inlogpagina alleen aanpassen als je een actieve domein licentie hebt. Een actieve aangepaste domein licentie staat je toe om:

Een aangepaste login pagina achtergrond uploaden.

Een eigen domein weergeven als login domein.

Koop een aangepaste domein licentie bij de plannen & prijzen van je admin account.

Aangedreven door

De powered by instellingen zijn zichtbaar in je digitale campagnes, het platform maar ook je mailing communicatie met je subaccounts.

Houd in gedachten dat je alleen de login URL en de achtergrondafbeelding kunt aanpassen als je een actief eigen domein hebt.