Artikel über: Gamified Coupons

Hoe kunnen niet-unieke promo-codes per spelprijs worden weergegeven?

Dit artikel toont een oplossing voor het gebruik van promocodes in combinatie met gegamificeerde coupons.
Je kan hetzelfde doen voor alle gegamificeerde coupons.

Voer de promocodes in de prijzentekstvelden in:

Schakel de prijzentekst op de gegamificeerde coupon uit

Upload prijs afbeeldingen

We hebben net de tekst verwijderd, dus we moeten afbeeldingen toevoegen om de gebruiker de prijs te laten zien.
Download onze photoshop mockups om je eigen aangepaste afbeeldingen te ontwerpen.

Voorbeeld:

Validatie instellingen

Activeer "toon coupon waarde" als "promo code" op de validatie pagina.

Bonus

Wij hebben de mogelijkheid om een redirection knop te tonen op de validatie pagina die direct doorverwijst naar je webshop.
Deze functie is standaard niet zichtbaar. Neem contact op met onze support om dit in te schakelen.

Resultaat: