Artikel über: White Label & Subaccounts

Hoe kunnen subaccounts coupons publiceren in de coupon directory van de admin?

Hoe kunnen subaccounts coupons publiceren in de coupon directory van de admin?

HET SUBACCOUNT DEEL

Open je subaccount manager en druk op bewerken

Druk op 'edit beperkingen' en schakel de review manager in

Eenmaal ingeschakeld, log in als uw subaccount

Eenmaal ingelogd, navigeer naar 'Coupons' en ga naar review manager. Open dit

Druk op 'campagne toevoegen voor beoordeling'

Selecteer de coupon die je wilt toevoegen aan de map. Druk dan op 'proceed'.

De subaccount ziet de volgende tabel, met vermelding dat het wordt verwerkt en nog moet beoordeeld worden.

HET ADMIN GEDEELTE

De admin ontvangt een email dat een coupon klaar is voor beoordeling. Je moet deze goedkeuren om het in uw directory te publiceren.

Open de coupon directory tab, druk dan op 'review manager'

Volgende overzicht opent. Met de URL in het blauwe vak kunt u controleren waar de coupon over gaat.

a. De 'V is om goed te keuren en de X om te weigeren.' Als je weigert, kun je in een memo zetten waarom je het weigerde. Bijvoorbeeld, niet gepast, slechte beelden,.