Artikel über: White Label & Subaccounts

Hoe maak ik een subaccount?

Om een subaccount te maken, ga naar 'Subaccount manager' onder 'White label' in je dashboard

Klik op de knop ' + Add subaccount '

Stel een Gebruikersnaam, Email en bedrijfsnaam in en klik op 'Proceed'

Nadat je op 'Proceed' hebt geklikt, zal je zien dat je jouw subaccount actieve campagnes kunt geven, een coupon domain naam, vervaldatum en een betaalstatus (trial of klant) onder de tab tab 'General Settings'.

Via de tab 'Edit Account restrictions' kan je instellen wat je subaccount kan doen en creëren.

Via de 'Integrations' kan je bepalen welke integratie er gebruikt kunnen worden. Je kan kiezen om hun geen integraties te geven, of een bepaald aantal selecteren of al de integraties te geven (White label of inbegrepen Coupontools branded integraties).

Via de 'Manage webhooks' tab, kan je webhooks inschakelen voor je subaccount

Via de 'Actions' tab kan je inloggen in hun account, hun account details (username and password) versturen, het account blokkeren en het account verwijderen.