Hoe promocodes voor een Coupon Directory importeren of genereren

Het is mogelijk om een promo code te vereisen voor gebruikers die zich registreren voor je coupon directory.

Deze functie is op aanvraag! Neem contact op met support om toegang te krijgen tot het promo codes systeem voor de coupon directory.

Wat is een promo code? Het is een code die de gebruiker moet invullen om toegang te krijgen tot je directory. Zonder de code of wanneer een valse code wordt ingevoerd, wordt de toegang tot de directory geweigerd. Het is mogelijk om tot 50 000 unieke promocodes te importeren of te genereren!

Hoe importeer ik mijn eigen promocodes?

Open je coupon directory builder.

Activeer gebruikersregistratie.

Navigeer nu naar het tabblad betaling. (1) Schakel eerst de betalingsoptie in. (2). Druk vervolgens op het tabblad promocode (3) en schakel de functie in (4). Pas de tekst en de knop aan die wordt weergegeven op de promocode-pagina (5). Selecteer vervolgens, 'beheer promocodes (6).

Onderstaande pagina opent: druk op 'importeren' (1)

Er zijn 3 opties om promo codes te gaan gebruiken voor uw directory. Manueel importeren, (1) importeer een txt. (2) bestand of genereer ze automatisch via ons systeem. (3)

Handmatig importeren

Voer je promo codes handmatig in (1) en druk daarna op importeren (2). De promo codes worden toegevoegd aan het promo code overzicht.

Voor extra veiligheid, zorg ervoor dat de codes radomized zijn.

Importeer een .txt bestand.

Maak eerst een .txt bestand met de promo codes

Denk eraan om willekeurige promo codes in te stellen en om elke code op een nieuwe regel te laten beginnen. Anders zal het niet goed werken.

Laten we nu het bestand uploaden dat je net hebt gemaakt. Druk op 'bestand selecteren' (1), selecteer het .txt bestand en ga verder (2). Nadat je op 'proceed' hebt geklikt, worden de promo codes naadloos geïmporteerd.

Automatisch gegenereerd door ons systeem

De laatste optie is om de promo codes automatisch te laten genereren door ons systeem. Op deze manier ben je al zeker van willekeurige promo codes.

1) Geef eerst aan hoeveel unieke promo codes je nodig hebt.
2) Voer vervolgens een voorvoegsel van de code in. Dit zijn de eerste cijfers van de promo codes.
3) Geef aan hoeveel cijfers er aan de prefix worden toegevoegd.
4) Selecteer of de cijfers alfanumeriek of numeriek zijn.
5) Druk op 'proceed'.

Nadat je op proceed hebt geklikt, word je doorgestuurd naar het promo code overzicht. Dit is hoe mijn voorbeeld eruit ziet:

1) Het overzicht van de geïmporteerde promo codes, gebruikte promo codes en ongebruikte promo codes.
2) Handmatig geïmporteerde promo codes
3) .txt bestand geïmporteerde promo codes
4) Automatisch gegenereerde promo codes.