Artikel über: Validatie

Hoe toon ik een vaste promo code op mijn coupon?

Om een vaste promo code te tonen op de validatie pagina van je coupon, ga naar 'Validatie methodes' in de 'After Claim' in de coupon builder en ga naar 'Toon de coupon waarde'.

Klik op het dropdown menu onder 'Title:', selecteer Promo code en druk op Save.

Naast 'Titel:', kan je een vaste promo code instellen onder 'Korting waarde'. Die promo code zal dan worden weergegeven op de validatie pagina van je coupon.