Artikel über: Validatie

Hoe valideer ik een coupon met een locatie paswoord door een QR-code te scannen of door de validatie widget te gebruiken?

Als je wilt valideren met behulp van het locatie wachtwoord. moet je eerst een locatie instellen op de coupon waar je de bedrijfsnaam, email adres, wachtwoord en (optionele) locatie gegevens moet invullen. Deze pagina kan je vinden door naar 'Locatie' te gaan onder 'Algemene Instellingen'

Nadat je een locatie op je coupon hebt ingesteld kun je beginnen met het testen van locatie wachtwoord. De eerste methode is het scannen van de QR-code op de validatiepagina van je coupon. U kunt de QR-code scannen met de QR-scanner van onze validatie app.

VALIDATIE APP DOWNLOADEN:

Google: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.p3583AC
Apple: https://apps.apple.com/be/app/validation-app/id1098693503?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
Na het scannen van de QR-code wordt je gevraagd een wachtwoord in te voeren. Daar kun je een locatie wachtwoord invoeren.

De tweede manier om een coupon met locatie wachtwoord te valideren is door gebruik te maken van de validatie widget.

Normaal gesproken, als je inlogt op https://www.validationwidget.com zal het je vragen om je login gegevens in te voeren voordat je een coupon kunt valideren.

Maar het is ook mogelijk om in te loggen met je widget sleutel en met locatie wachtwoord

Met de validatie widget zal de klant zijn widget code zien op de validatie pagina.