Artikel über: Directories

Hoe voeg ik een coupon toe aan een coupon directory?

Er zijn 2 manieren om een Coupon aan een Coupon Directory toe te voegen.

Om naar de lanceringsectie te gaan, navigeer naar Coupons -> Overzicht in het linkermenu van je Coupontools dashboard.Op de Coupons Overzicht pagina, selecteer 'Acties' (1) op de coupon die je wilt toevoegen aan je Coupon Directory en druk op 'Coupon lanceren' (2).Je wordt doorverwezen naar de lanceringssectie in de Coupon Builder. In de lancering sectie, selecteer 'Toevoegen aan Directory' en druk op de groene '+' knop

Er verschijnt een modal. Selecteer aan welke Coupon Directory je je Coupon wilt toevoegen.(1) Klik op Proceed (2).Gefeliciteerd! De Coupon is toegevoegd aan je Coupon Directory.

Zorg ervoor dat je Coupon in de 'actieve modus' staat!

Navigeer naar het Coupon Directories Overzicht in het linker menu van je Coupontools dashboard.Selecteer 'Creëer Coupon Directory' als je er een vanaf nul wilt aanmaken. Selecteer 'bewerken' als je een bestaande Coupon Directory wilt gebruiken.

Bewerk één van je coupon directory's of selecteer 'Creëer Coupon Directory' als je vanaf nul wilt beginnen.In de Coupon Directory Builder, navigeer naar Campagnes in het linker menu van je Builder.In de Campagnes sectie zie je 'Coupon toevoegen'.Er verschijnt een venster waarin je 1 of meer Coupons kunt selecteren die je aan je Directory wilt toevoegen (1). Klik op Verder (2).


Een tweede modal verschijnt en vraagt je in welke categorie je je Coupons wilt toevoegen. (1)

Klik nogmaals op Verder en je Coupon(s) zijn toegevoegd aan je Coupon Directory. (2)Dit is het eindresultaat.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!