Hoe werkt de lay-out sectie van de coupon directory builder?

Je kan de kleur van de header van je coupon directory kiezen

Selecteer de kleur van de iconen. Menu en zoek icoon inbegrepen.

Selecteer de kleur van de knoppen net onder de campagne afbeelding.
Dit zal ook de kleur van uw 'featured' lint beïnvloeden

Selecteer de kleur van de tekst net onder het campagnebeeld.

Selecteer de kleur van het kortingsvak. Het is de kleur van de nieuwe prijs die je hebt ingesteld (de kortingsprijs).

Selecteer of de achtergrond van de map een effen kleur is of een aangepaste achtergrond.
Met aangepaste achtergrond kan je een van onze sjablonen kiezen of je kan je eigen achtergrondafbeelding uploaden
zorg ervoor dat je een achtergrondafbeelding uploadt die een seamless patroon heeft.

Je kan een favicon uploaden ( 48px bij 48px) die zal worden weergegeven op het tabblad van je browser

Upload de afbeelding die zichtbaar is op de smarthphone van de gebruiker wanneer de gebruiker de map heeft gedownload. Let op de afbeelding: breedte/hoogte (192px/192px) en bestandsgrootte: (300kb, jpg/png) Als het geen vierkante afbeelding is dan zullen klanten dat icoontje niet zien.

Op het tabblad Campagne kan je de lay-out van je coupons instellen die getoond worden op je coupon directory.

Activeer deze functie om de uitgever net onder de coupon afbeelding in de Directory te tonen.

Schakel deze functie in om de titel en ondertitel van de coupon net onder de couponafbeelding in de directory te tonen.

Selecteer of je een beschrijvingstekst wilt weergeven net onder de couponafbeelding in de coupondirectory. Je kunt een beschrijvingstekst op de coupon zetten door naar de 'Campagnes' sectie van je directory builder te gaan en op het bewerk icoon te klikken op een van de coupons waar je de beschrijvingstekst wilt opzetten

Indien ingeschakeld, wordt een aftelklok voor de vervaldatum weergegeven net onder het campagnebeeld in de map. Deze wordt berekend op de vervaldatum van je coupon.

Indien ingeschakeld, worden de voettekst en de bijbehorende knoppen net onder de campagneafbeelding in de map weergegeven.