Artikel über: Automation & API's

Hoe werkt Zapier?

Zapier is een web automatisering app. Met Zapier kan je Zaps bouwen die delen van je bedrijf of leven kunnen automatiseren.

Een Zap is een blueprint voor een taak die je steeds opnieuw wilt doen. In woorden ziet een Zap er als volgt uit: "Voeg nieuwe coupon claims toe aan MailChimp als nieuwe abonnees". Het eerste deel is de Trigger en het tweede deel is de Actie.

Een ander voorbeeld is: "Stuur een coupon per e-mail naar elk nieuw CRM-contact in Salesforce".
Zaps zijn zeer lichtgewicht en zeer eenvoudig in te stellen.
Met Zapier, krijg je zoveel granulariteit als je nodig hebt. Je kan kiezen welke velden van de triggerservice naar de actieservice moeten gaan en je kan ook statische tekst en aangepaste velden gebruiken.
Zonder dat je er nog moeite voor hoeft te doen, stromen gegevens van de ene service naar de andere!

Hier is een video die je zal helpen begrijpen hoe Zapier werkt:

U heeft minimaal een Zilver of Goud licentie nodig om Zapier te kunnen gebruiken.

Coupontools Zapier Zapbook:

Klik hier om ons Zapier zapbook te bekijken