Hoe zet je top-level categorieën op voor een coupon directory

Je kunt 2 soorten categorieën instellen voor je Coupon Directory. Aangepaste categorieën en categorieën op topniveau. Houd in gedachten dat top-level categorieën een 'op aanvraag functie' zijn. Neem contact op met support om dit voor jou mogelijk te maken.

Wat is een Top-level categorie?
Dit is een extra categorie voor uw hoofdcategorieën. Bv. Top-level categorieën kunnen regio's zijn terwijl hoofdcategorieën industrieën zijn. Het helpt de admin om beter te segmenteren en verbetert de gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers tijdens het browsen op deals.

De installatie:

Als je toegang tot de functie hebt aangevraagd, open dan je coupon directory builder. Navigeer naar de geavanceerde instellingen (1) en activeer 'gebruik mutli-level categorieën'. (2)

Ga vervolgens naar de algemene instellingen (1) en scroll helemaal naar beneden. Activeer 'categorie uitklaplijst' (2)

Onthoud dat de top-level categorieën alleen werken met de 'categorie dropdown lijst' optie.

Ga vervolgens naar categorieën (1). Selecteer top-level categorie (2) en druk op 'categorie toevoegen' (3).

Een modal opent zich. Voer een naam in voor je top-level categorie (ik gebruik 'top-level categorie 1'). Selecteer een icoon en druk op toevoegen. Herhaal dit gebaar om er nog een toe te voegen. Ik noem het: 'Top-level categorie 2'.

Laten we nu een aantal coupons aan je directory toevoegen en ze meteen categoriseren. Navigeer naar 'campagnes' (1) en klik op 'coupon toevoegen' (2)

De onderstaande modal verschijnt. Selecteer een coupon en klik op 'proceed'. Een ander venster verschijnt. Selecteer een hoofdcategorie en een aangepaste categorie. Druk op 'save' en de coupon en categorieën zijn succesvol toegevoegd aan je directory. Herhaal deze handeling een paar keer totdat je 4 coupons in je directory hebt. Zorg ervoor dat je verschillende categorieën neemt om het optimale preview resultaat te hebben.

Laten we een voorbeeld bekijken. Klik op de preview knop van je telefoonboek. Je map verschijnt. Selecteer nu een van je voorgedefinieerde categorieën.

Een tweede dropdown venster verschijnt waarmee je je (sub) aangepaste categorie kunt selecteren.