Kan ik de toegang tot mijn couponbestand beveiligen met een wachtwoord of pincode?

Ja dat kan, hier vind je een overzicht van alle Coupon Directory beveiligingsmogelijkheden:

Standaard mogelijkheden:

Registratie van gebruikers
Gebruikersregistratie + betaling (lees meer)

On demand functies:

Wachtwoordbeveiliging (1 uniek wachtwoord voor toegang tot de Coupon Directory, identiek voor alle gebruikers.
Promocodes (unieke codes per gebruiker).

Neem contact op met ons support team om deze functies in je account te activeren. Ze zijn standaard verborgen.

API-toegang (alleen Gold-licentie)

Creëer single-use toegang URLS voor Coupon Directories via de API:
Api docs: https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks&action=create_singleuse_directory

Voorbeeld use case: Als je een hotel hebt en je hebt gasten die inchecken, elke gast heeft een andere check-in en check-out periode. Je wilt de gast alleen toegang geven tot de Coupon Directory tijdens hun verblijf in je hotel. Met de API call hierboven, kun je een unieke Directory URL voor gasten maken, die alleen werkt binnen een specifieke datum range.