Kan ik een countdown timer tonen op je coupons in je coupon directory?

Ja, dat is mogelijk. Laten we het instellen!

LET OP: De aftelfuncties worden berekend op de VASTGESTELDE vervaldatum. Als je een flexibele vervaldatum gebruikt, zal deze niet verschijnen op de coupons in de coupon map.

Open een coupon map in de coupon map bouwer.

Navigeer naar 'algemene instellingen' (1) en dan campagne layout (2). Activeer de 'toon countdown timer functie'. (3)

Zorg ervoor dat elke coupon een BEVESTIGDE vervaldatum heeft. Anders zal de aftelklok niet zichtbaar zijn.