Kan ik mijn couponlijst sorteren op basis van de GPS-locatie van de klant?

In dit artikel zal ik je alles uitleggen over het sorteren op GPS voor directories.

Om de GPS sorteer functies te activeren , bewerk je coupon map, klik op 'Geavanceerde instellingen' en selecteer de "Geavanceerd" tab.

Zet 'Google Maps integratie' aan en zet vervolgens 'Vraag klant GPS locatie' aan
Eenmaal aangezet, zal de coupon map elke bezoeker vragen naar zijn GPS locatie en automatisch sorteren op locatie.
Optioneel kan je ook 'Toon radius' inschakelen waarmee je zichtbare campagnes kan beperken tot een bepaalde radius rond de gebruiker.

Nadat je het hebt ingeschakeld, zie je meerdere opties verschijnen

Met 'Zoomfactor' kan je bepalen hoeveel er ingezoomd wordt op de kaart. Hoe hoger het getal, hoe meer er is ingezoomd op de kaart.

Met 'Radius', kan je de reikwijdte van de cutomers' locatie bepalen, gaande van 5 mijl of kilometer tot 100 mijl of kilometer.
Je kan ook een start lat/longitude instellen waar de kaart naartoe moet wijzen indien GEEN GPS locatie bekend is.

Nu werkt je bedrijfsmap op GPS locatie.
De consument ziet de afstand voor elke coupon in het overzicht + zal de radius zien indien ingeschakeld.