Artikel über: Validatie

Kan ik mijn eigen validatieproces ontwikkelen?

Als je onze validatie methoden niet wilt gebruiken kun je hier informatie vinden over hoe je jouw eigen validatie pagina kunt bouwen:

Met onze API & webhooks kunt u een validatie proces ontwikkelen aan jullie kant.

API handleiding

https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks
Log in op je account dashboard om je API credentials te vinden (integraties -> API-

Voorbeeld gebruik:

Integratie van coupons of getrouwheidskaarten in een POS software

Integratie van coupons of getrouwheidskaarten in een webshop

Aktualisiert am: 27/01/2022