Artikel über: Automation & API's

Kan ik Webhooks ontvangen?

Ja, we hebben Webhooks om meldingen naar je server te sturen.

De Webhooks integratie laat je toe om automatisch verwittigd te worden wanneer er iets gebeurt in je account zonder dat je constant de API moet pollen. Het geeft je ook toegang tot een nieuwe regel actie om een URL in te stellen die een HTTP verzoek zal ontvangen elke keer dat de regel wordt getriggerd.

Waar kan ik de webhooks instellen?
Log in op je account, ga naar "integraties" en selecteer "webhooks".

Welke webhooks stuur je?
na elke coupon claim

na elke coupon validatie

na elke coupon sociale login