Artikel über: Automation & API's

Stuur automatische e-mail/sms naar klant x dagen voordat coupon/voucher vervalt

Het is mogelijk om klanten te herinneren aan de interactie met uw Coupon. Je kunt ze laten weten dat de Coupon bijna verloopt en ze motiveren om actie te ondernemen. Volg mijn voorbeeld om zo'n automatische e-mail communicatie op te zetten met onze Automation Flow Builder.

VRAAG TOEGANG AAN TOT DE AUTOMATION FLOW BUILDER.

Houd er rekening mee dat je de campagne via e-mail of SMS moet hebben verspreid om herinnerings-sms'jes of -mails te kunnen versturen.

Zodra je toegang hebt tot de functie, vind je deze bij integraties (1), automatisering flow (2). Klik op proceed om de maker te openen.

Druk vervolgens op 'automatisering toevoegen'.

Selecteer nu 'coupon'

Selecteer de coupon waarvoor je een geautomatiseerde stroom wilt instellen. Deze modal verschijnt.

Druk op 'X dagen voor vervaldatum'.

Selecteer vervolgens 'verzenden'

Nu zie je een tekst met rode woorden erin. Druk eerst op de rode 'X'. Vul het aantal dagen in. Ik ga voor 2 in dit voorbeeld. Druk op 'Ga verder'.

Druk nu op 'Y' en selecteer hoe je een bericht wilt versturen. Selecteer 'Email'.

Stel nu de inhoud van de e-mail in. Druk op 'proceed'.

Druk nu op 'Z' en beslis wie de e-mail zal ontvangen. Selecteer 'Klant'. Druk op 'Verder', vervolgens op 'Aanmaken'.

Gefeliciteerd, je hebt je automatisering met succes opgezet!