Je client_id en client_secret zijn nodig om je te authenticeren op onze API.
Je kunt je client_id en client_secret vinden in je account, log eerst in op je account, ga naar "integraties" en selecteer "JSON API". Hier zal je aan de linkerkant "authenticatie" zien staan.

POST waarden

Gebruik client_id en client_secret als POST waarden samen met de andere POST waarden.

Authenticatie headers

Gebruik X-Client-id en X-Client-secret als authenticatie headers.