Wat is een coupon directory?

Een coupon directory is in feite een digitaal coupon boek of coupon catalogus.

Met de coupon directory, kan je:

Een registratie voor je klanten opzetten

Een betalingssysteem opzetten. Dit betekent dat gebruikers eerst moeten betalen voordat ze de coupons kunnen zien. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Of laat ze dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks betalen of doe een eenmalige betaling om toegang te krijgen tot de directory.

Volledig aanpassen van de coupon directory zoals je wilt dat het is.
(lay-out van de coupons, kleuren, aangepaste categorieën, enz...).

Integreer het op je website, mobiele app, Facebook, Wordpress Iframe en Kiosk
De volgende voorbeeld URLS zijn coupon directories die geïntegreerd zijn in onze website en op onze Facebook pagina

Website:

Zonder registratie

Met registratie