Artikel über: Automation & API's

Welke IP-adressen worden gebruikt voor het verzenden van Webhooks?

De door Coupontools uitgegeven Webhooks worden verzonden vanaf een van de volgende IP-adressen:

83.217.74.65

83.217.70.74

185.86.16.42

Let op: De hierboven vermelde IP-adressen worden gebruikt door onze werkknooppunten. De IP adressen van onze app servers veranderen echter nogal eens. De aanbevolen manier is daarom om uw Webhook op te zetten en te testen met een open firewall. Zodra alles werkt zoals verwacht kan je de firewall sluiten voor de vermelde IP adressen.