Artikel über: White Label & Subaccounts

White label instellingen beheren.

Als admin account heb je de mogelijkheid om een introductie pagina, inhoudspagina en een contact pagina te tonen. Het is ook mogelijk om app-installaties van derden toe te voegen. Volg mijn voorbeeld voor de setup.

Deze instellingen zijn niet noodzakelijk, maar ik raad je sterk aan om ze wel te configureren.

Navigeer naar 'white label' (1) en druk op 'instellingen' (2).

Introductie tekst

Indien ingeschakeld, zal de introductietekst direct worden weergegeven op het dashboard van de subaccount. Het zal worden getoond zoals in de afbeelding hieronder.

Inhoudspagina

De inhoudspagina zal zichtbaar zijn als een knop in het menu van jesubaccount. Gebruik de inhoudspagina voor instructies of richtlijnen die niet in de introductietekst zijn opgenomen. Het is mogelijk om de tekst van de knop aan te passen. Het zal getoond worden zoals in de afbeelding hieronder.

Contact pagina

De contact pagina zal ook getoond worden als een menu tab. WERKT NOG NIET 100%.

Third-party app installatie

Dankzij de third-party app installatie kan je verschillende applicaties van derden integreren zoals live chats, Google analytics,... Denk eraan om GEEN < script > tags op te nemen in uw integratie code.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)