Een registratiepagina van een adreslijst instellen

Het is mogelijk om een Mobile Coupon Directory op te zetten met gebruikersregistratie. Op deze manier kunnen gebruikers niet browsen of gebruik maken van je aanbiedingen zonder zich eerst in te schrijven. Een geweldige manier om klantgegevens te verzamelen en waardevolle coupons aan specifieke klanten aan te bieden. Bovendien bieden we ook een betaalmethode. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.

Hoe zet je een Coupon Directory registratie op?
Open je Coupon Directory Builder. Navigeer naar de Registratie tab (1) . Selecteer 'vereist gebruikersregistratie' (2). Selecteer en vereis welke gegevens nodig zijn voor de registratie onder Fields.

De afbeelding hieronder is het voorbeeld dat ik heb opgezet.

Bijgewerkt op: 06/10/2022