Hoe kan ik de coupons via barcodes in mijn POS integreren?

Basis validatie methodes:

Hier vind je een overzicht van onze basisvalidatiemethoden.
https://www.coupontools.com/en/coupon-validation

Basis validatie methoden zijn gemakkelijk te gebruiken voor kleine bedrijven en ze vereisen geen geavanceerde POS setup met barcodes.

A) Genereer unieke barcodes in jouw POS platform en laat Coupontools een unieke barcode weergeven op elke coupon.

Hoe werkt het? Het bestaande POS systeem genereert een batch van bijvoorbeeld 100 000 unieke barcodes. Je bent in staat om die barcode waarden te importeren voor een coupon en het gewenste barcode formaat in te stellen. Ons platform zal die barcodes willekeurig gebruiken en op elke coupon een unieke barcode weergeven. De POS herkent of de barcode uniek en geldig is.

Beschikbare barcode formaten: https://www.coupontools.com/en/mobile-coupon-barcode-formats

B) Een vaste barcodewaarde instellen

Als je POS platform geen unieke barcode waarden kan aanmaken kan je een vaste barcode waarde instellen in de coupon. Coupontools zal dezelfde barcode weergeven voor elke gebruiker.
Voordeel: het is scanbaar met de POS barcode scanner
Nadeel: omdat elke coupon een identieke barcode heeft kan je geen fraude voorkomen en kan je de barcode niet terug traceren naar de gebruiker.

C) Integreer jouw POS platform met onze API.

Wij bieden een API + webhooks aan om een naadloze integratie met elk internet POS-platform tot stand te brengen. Het POS systeem moet een integratie met onze API tot stand brengen. Er kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

Bijgewerkt op: 25/01/2022