Artikelen over: Loyalty Cards

Hoe maak je een klantenkaart?

In dit artikel leggen wij je uit hoe je een klantenkaart aanmaakt.

Om een klantenkaart aan te maken, ga je naar 'Loyalty Cards' en klik je op 'Klantenkaart aanmaken' op je dashboard

Algemene instellingen

Op het tabblad Algemeen kan je je klantenkaart een naam geven. Bijvoorbeeld: A Company's Loyalty Card.

Powered by instellingen: Hiermee kan je je merknaam opschrijven en als de klant daarop tikt of klikt dan wordt hij doorgestuurd naar bijvoorbeeld je website.

Aantal stempels of punten: Hiermee kan je het max aantal stempels of punten op je klantenkaart instellen.

(Bijvoorbeeld (stempel kaart), als het aantal stempels op 6 staat dan zal de klant zijn laatste beloning ontvangen na 6 stempels. Hetzelfde geldt voor 8, 10 en 12 zegels.
Validatie instellingen)

Op het tabblad Voorwaarden kan je de algemene voorwaarden schrijven

Op het tabblad Beschrijving kunt u de naam van uw loyalty kaart instellen en een beschrijving over deze loyalty kaart toevoegen

Layout:

In het layout tabblad kan je je logo, rugafbeelding, stempelafbeelding (niet geponst en geponst) uploaden, je lettertype instellen en je achtergrondstijl instellen

In het tabblad overzicht kunt u vinden:
Voorkaart: Dit is de afbeelding die je op het klantenkaarten overzicht ziet van de klant

Een favicon. De favicon wordt getoond op het tabblad van uw browser

Een homescreen icoon. Het homescreen icoon wordt getoond als je de link deelt via Whatsapp en/of Facebook Messenger

Locaties:

Hier kan je de locatie(s) instellen van alle winkels die de klantenkaart kunnen valideren. Op de handelaren sectie kunt u een login voor de handelaren aanmaken door simpelweg hun email adres in te voeren en een wachtwoord voor hen aan te maken tijdens het instellen van de locatie. De handelaars kunnen onze validatie app of widget gebruiken om zegels of punten toe te voegen.

Geavanceerde instellingen

Beacons: Klanten kunnen hun klantenkaarten opslaan op hun mobiel (Apple Wallet, Android Wallet) en als ze in de buurt zijn van een locatie waar ze punten of stempels kunnen ontvangen, dan ontvangen ze een push-notificatie.

Je kunt ook een Google Analytics tracking code toevoegen.

De Analytics tracking code is een stukje JavaScript dat gegevens verzamelt en verstuurt naar Analytics vanaf een website.

De Analytics tracking code kan rechtstreeks worden toegevoegd aan de HTML van elke pagina op je site, of onrechtstreeks met behulp van een tag management systeem zoals Google Tag Manager.
Beloningen:

Registratie

Hier kan je beslissen met wat de gebruiker zich moet inschrijven. Je moet minstens één van de 3 registraties kiezen

Beloningen

Op de Beloningen pagina kan men coupon beloningen toevoegen. Heeft de klant bijvoorbeeld 3 stempels op zijn klantenkaart bereikt dan krijgt hij/zij een kleine beloning. Als de klant 10 stempels heeft bereikt (Aantal stempels op de instellingen pagina) dan ontvangt hij/zij de laatste beloning omdat hij/zij zijn loyaliteitskaart compleet heeft

Validatie

Je kan een QR-code, een unieke klantcode en een validatiewachtwoord activeren. Als u Validatiewachtwoord inschakelt dan kan de Merchant eenvoudig zijn wachtwoord invoeren op de klantenkaart in plaats van deze eerst te scannen en / of zijn wachtwoord invoeren op https://loyaltycard.mobi/merchant of op de validatie app.
Elke klant heeft een unieke loyalty kaart die gekoppeld is aan hun Facebook, Gmail of email adres.

Max Stempels per dag & klant: Hiermee kan je een limiet instellen voor het aantal stempels dat een klant per dag kan ontvangen. Je kunt kiezen tussen 1 stempel per dag tot onbeperkt stempels per dag.

Met validatie beperking stelt je een tijd in van hoe lang een klant moet wachten tot hij/zij in staat is om zijn klantenkaart opnieuw te valideren door een merchant.