Hoe toegangscodes voor een Coupon Directory importeren of genereren

Het is mogelijk om een toegangscode te vereisen voor gebruikers die zich registreren voor je coupon directory.

Wat is een toegangscode? Het is een code die de gebruiker moet invullen om toegang te krijgen tot je directory. Zonder de code of wanneer een valse code wordt ingevoerd, wordt de toegang tot de directory geweigerd. Het is mogelijk om tot 50 000 unieke promocodes te importeren of te genereren!

Hoe importeer ik mijn eigen toegangscodes?

Open je coupon directory builder.

Activeer gebruikersregistratie via het tabblad 'Auth (1)' en de schuifknop 'Require authentication (2)'.

Navigeer nu naar het tabblad 'Payments (3)'. Schakel eerst de betalingsoptie in d.m.v. de schuifknop (4). Open het menu 'Payment methods (5)' en schakel 'Promo codes (6)' in d.m.v. de schuifknop. Klik vervolgens op 'Manage promo codes (7)'.

Onderstaande pop-up opent. Er zijn twee opties om toegangscodes toe te voegen voor uw directory: importeer een .txt-bestand (1) of genereer ze automatisch via ons systeem (2).

Importeer een .txt-bestand.

Maak eerst een .txt-bestand met de promo codes. Denk eraan om willekeurige promo codes in te stellen en om elke code op een nieuwe regel te laten beginnen. Anders zal het niet goed werken.

Laten we nu het bestand uploaden dat je net hebt gemaakt. Druk op de paperclip om een bestand te selecteren (1), selecteer het .txt-bestand en klik op 'Import promo codes (2)'.

Automatisch gegenereerd door ons systeem

De laatste optie is om de toegangscodes automatisch te laten genereren door ons systeem. Op deze manier ben je al zeker van willekeurige codes.

1) Vul in hoeveel unieke codes je nodig hebt.
2) Selecteer of de codes enkel letters (alphabetic), enkel cijfers (numeric) of beide (alphanumeric) moeten bevatten.
3) Vul in uit hoeveel letters/cijfers de code moet bestaan.
4) Druk op 'Generate codes'.

Nadat je op import of generate hebt geklikt, worden de toegangscodes toegevoegd aan het overzicht. Dit is hoe mijn voorbeeld eruit ziet:

1) .txt-bestand geïmporteerde codes
2) automatisch gegenereerde codes

Onderaan blijf je de opties behouden om nog meer codes toe te voegen.

Bijgewerkt op: 12/09/2023