Artikelen over: Custom Domain Licentie

Hoe stel ik mijn eigen domein in bij GoDaddy?

Deze gids helpt je bij het opzetten van je eigen domein in GoDaddy.
In dit voorbeeld zal ik laten zien hoe je een LOGIN domein kunt instellen.

Voorbeeld domeinnaam is www.yourdomain.com. Je moet de voorbeeld domeinnaam vervangen door je echte domeinnaam.
Je wilt een CNAME maken login.yourdomain.com naar www.controlpanel.center

Log in op GoDaddy account.

Zoek je domeinnaam op en ga naar "manage DNS" of "DNS" in het overzicht.

Je zal deze pagina te zien krijgen:

Klik op ADD.
Type = CNAME
Host = login (alleen het subdomein, vul hier NIET login.uwdomein.com in, alleen login)
Verwijzing naar = login.coupontools.com
TTL = 1 uur

Hetzelfde kan je doen voor de andere domeinen:
Host = coupon (alleen het subdomein, vul hier NIET in coupon.uwdomein.com, alleen coupon)
Wijzend naar = www.digicpn.com
TTL = 1 uur

Host = directory (alleen het subdomein, vul hier NIET directory.uwdomein.com in, alleen directory)
Wijzend naar = www.promodeals.app
TTL = 1 uur

Host = landingspagina (alleen het subdomein, vul hier NIET lp.uwdomein.com in, alleen lp)
Wijzend naar = lp.digicpn.com
TTL = 1 uur

Stuur een email naar info@coupontools.com en laat ons weten welke domeinen je hebt doorverwezen

Voorbeeld:

Hallo Coupontools support team,

Ik heb deze domeinen geconfigureerd:
login.uwdomein.com

coupon.uwdomein.com

directory.uwdomein.com

lp.uwdomein.com

Bijgewerkt op: 15/12/2023