Ja, dat is mogelijk. Volg mijn voorbeeld om dit te realiseren!

Eerst, navigeer naar je subaccount manager in de white label sectie.

Druk vervolgens op 'bewerken' op de sub account waar je de domeinnaam aan wilt toekennen.

In de algemene instellingen tab, scroll naar beneden totdat je 'domeinnaam' ziet

Druk op de dropdown, selecteer de domeinnaam die u wilt tonen aan die subaccount en druk op opslaan na ward.

Als je inlogt op die subaccount, zie je dat de domein optie beschikbaar is.