Artikelen over: Custom Domain Licentie

Wat is een custom domain licentie? Waarom heb ik die nodig?

Met de Custom Domain Licentie kunt u uw EIGEN domein gebruiken voor het controlpanel, coupons & directory.

Hoe werkt het?

Koop een coupon domain licentie van het controle paneel.

Maak de volgende CNAME-records aan, die naar onze servers verwijzen:

CNAME coupon.uwdomein.com -> www.digicpn.com
CNAME login.uwdomein.com -> www.controlpanel.center
CNAME directory.uwdomein.com -> www.promodeals.app
Laat ons weten welke links je hebt ingesteld

Wij zullen je domeinnamen aan ons platform koppelen en je informeren wanneer het klaar is.

Waarom rekenen wij extra voor deze service?

Wij moeten jouw domeinnaam in onze coupons integreren en instellen met Facebook Login, Google Wallet, Barcode generator, SSL certicicaat (HTTPS) ...

Hoe activeer ik deze dienst?

Log in op het controle paneel en ga naar "Plannen en prijzen".
Daar bevindt zich de link naar de betaalpagina waar je jouw eigen domein licentie kan aankopen.

Bijgewerkt op: 09/06/2022