Hoe verstuur je een digitale coupon via onze ingebouwde bulk e-mail marketing tool

Het is mogelijk om jouw digitale coupon te versturen via onze ingebouwde email marketing software. Volg mijn voorbeeld voor de configuratie.

LET OP: VERSTUUR ALLEEN NAAR MENSEN IN JE OPT-IN DATABASE. HET IS NIET TOEGESTAAN OM MENSEN TE SPAMMEN ZONDER HUN TOESTEMMING.

Een contactenlijst importeren

Navigeer eerst naar 'Distributie' (1). Selecteer vervolgens 'E-mail marketing' (2).

Laten we eerst een kant-en-klare contactlijst importeren als CSV-bestand om je campagnes naar te versturen. Klik op 'lijsten beheren' (1).

Klik nu op 'lijst toevoegen' (1). Het volgende venster verschijnt. Geef uw lijst een naam (2) en klik op 'proceed' (3).

Klik op 'lijst bekijken' (1) om te beginnen met het importeren van je contactenlijst.

(1) Contact toevoegen betekent dat je een gedetailleerd contact kunt toevoegen met relevante details zoals geslacht, naam, adres,.
(2) Meerdere e-mails toevoegen: gebruik deze functie als je alleen handmatig een paar e-mailadressen (zonder aanvullende gegevens) in je lijst wilt importeren.
(3) CSV-bestand importeren: We gaan de optie gebruiken. Hiermee kan je kant-en-klare CSV-bestanden met contactgegevens importeren.

Selecteer eerst het CSV-bestand dat je wilt uploaden. Ik gebruik het (Puntkomma) voorbeeldbestand (1). Selecteer vervolgens naar welke lijst je de persoonsgegevens in je CSV-bestand wilt importeren (2). Klik op 'importeren' (3).

Vergelijk nu de invoer met de labels in je contactlijst. Druk tenslotte op 'importeren'.

Dit is hoe de uiteindelijke import eruit ziet.

Verzenden via bulk e-mail

Laten we nu teruggaan naar het e-mailmarketingoverzicht. Klik dan op 'selecteer coupon' om verder te gaan met de configuratie van je coupon emails.

Zodra je je coupon hebt geselecteerd, kom je op de volgende pagina terecht om je e-mail marketing parameters te configureren.

Pas de naam van de afzender aan.

Pas het adres van de afzender aan.

Voer een onderwerp in voor je e-mail.

Selecteer een voorgedefinieerde lay-out voor je e-mail.

Selecteer veldnamen voor personalisatie. Deze namen zullen worden vervangen door de werkelijke waarden in je contactlijst.

Pas de tekst van je e-mail aan

Beslis of je de Terms & Conditions wil weergeven en pas ze aan.

Tenslotte, klik op 'e-mail instellingen opslaan'.

Alle veranderingen die je hebt geconfigureerd worden alleen doorgevoerd in de preview wanneer je op 'e-mail instellingen opslaan' drukt.

Zodra we dit hebben ingesteld, is het tijd om te verzenden. Aangezien we onze lijst met contactpersonen al hebben voorbereid, gaan we nu naar een groep mensen verzenden. Selecteer 'Send to list' (8).

Het volgende venster verschijnt. Selecteer eerst je lijst met contactpersonen (1). Ik laat dit vakje uitgevinkt (2) zodat het systeem automatisch duplicaten zal verwijderen. Activeer 'verzenden op datum-tijd' om je bericht in te plannen. Tenslotte, druk op verzenden om je (geplande) bericht te verzenden (4).

Gefeliciteerd! Je hebt je eerste bulk e-mail coupon campagne opgezet.

LET OP: VERSTUUR ALLEEN NAAR MENSEN IN UW OPT-IN DATABASE. HET IS NIET TOEGESTAAN OM MENSEN TE SPAMMEN ZONDER HUN TOESTEMMING.

Bijgewerkt op: 28/03/2023