Artikelen over: Loyalty Cards

Hoe werkt het validatieproces van de klantenkaarten?

In dit artikel leg ik je uit hoe je nieuwe stempels of punten kunt toevoegen aan een loyalty stempelkaart.

Voeg inwissellocatie(s) toe aan je klantenkaart.

Zorg ervoor dat je minimaal 1 inwissellocatie hebt voor je klantenkaart.
Elke locatie heeft een unieke e-mail + wachtwoord combinatie.
De handelaar zal dit wachtwoord gebruiken om zichzelf te identificeren en punten/stempels toe te voegen.

Handelaren kunnen 3 verschillende validatie methoden gebruiken:

op mobiel apparaat: ze kunnen hun wachtwoord invoeren op de telefoon van de klant.

door het scannen van de QR code: ze kunnen de QR code scannen en hun wachtwoord invoeren op hun eigen apparaat.

door gebruik te maken van de validatie app/widget. Ze kunnen eenmalig inloggen en de QR code scannen of een unieke code van de consument invoeren om punten toe te voegen.

De winkelier ziet het profiel van de consument en kan aangeven hoeveel punten of zegels hij wil geven. U bent in staat om een validatielimiet per dag/per consument in te stellen in de geavanceerde instellingen van de loyalty kaart. Elke gegeven punt of zegel wordt bijgehouden in de logs van de handelaar en is terug te vinden in de loyalty kaart statistieken.