Reden

Je probeert een SMS te versturen via Zapier maar het telefoonnummer is verkeerd geformatteerd.

Oplossing

Zapier heeft een tool voor nummerformatter zodat je het nummerformaat kunt fixen voordat je het sms-bericht verstuurt.

Hoe

Voeg een formatter stap toe tussen de trigger en actie.

Selecteer "helper step" -> "Formatter"

Selecteer nu: "Numbers"

Selecteer in de transform dropdown: "Formatteren telefoonnummer"

Nu moet je selecteren:

Input : het telefoonnummer veld dat het verkeerd geformatteerde nummer bevat
Naar: Selecteer hier optie 8: Geen symbolen, internationaal
Land: Je land (bijv. VS)

Na het instellen van deze Formatter zal het nummer automatisch worden geformatteerd door Zapier en zal worden herkend door Coupontools.