Hoe verstuur ik een SMS coupon voor eenmalig gebruik naar een groep ontvangers

Om je coupon via SMS te versturen, ga naar 'Integraties' en selecteer 'SMS marketing'

Klik op 'Login' en je wordt doorgestuurd naar 'mysms.software' op een nieuw tabblad.

Om een coupon naar een groep ontvangers te sturen, klik op 'Groep SMS' onder 'Snelkoppelingen' en je gaat naar 'Groep SMS' waar je je SMS coupon kunt instellen

Je kan ook naar 'Groep SMS' gaan door te klikken op 'Verstuur SMS' in het linker menu en 'Groep SMS' te selecteren

Standaard kan je je SMS berichten versturen vanop 1 van de 3 verschillende telefoonnummers (Canada, USA en België).
Maar je kan ook een virtueel nummer bij ons aankopen indien je niet 1 van onze 3 telefoonnummers wenst te gebruiken.

Selecteer naar welke groep je de coupon wilt sturen.

Schrijf je bericht op 'Bericht inhoud'

Kies de coupon die je wilt versturen op 'Coupon selecteren' en je ziet het volgende op 'Bericht inhoud' [DO-NOT-REMOVE-THIS-UNIQUE-COUPON-CODE-GENERATOR]

Je kunt maximaal 160 tekens voor je bericht gebruiken. Indien je bericht meer dan 160 karakters bevat dan zullen er 2 tekst berichten verstuurd worden in plaats van 1

Je kunt een berichtensjabloon instellen in plaats van je bericht handmatig op te schrijven onder 'Berichtinhoud'.

Een berichtsjabloon is een vooraf geschreven tekst. Je kan je berichtsjablonen personaliseren door naamvelden en/of aangepaste velden toe te voegen indien de voor- en achternaam zijn ingevuld in je geïmporteerde CSV bestand op je SMS integratie. Maar je hoeft geen CSV te uploaden. Als je gewoon handmatig de persoonlijke gegevens toevoegt dan zal dat ook werken.

Je kunt het berichtsjabloon ook gebruiken voor slechts 1 sms als je het naar 1 ontvanger stuurt.

Het kan er als volgt uitzien:

Hallo [FIRSTNAME] [LASTNAME],

Hier is je gratis coupon van vandaag:
[DO-NOT-REMOVE-THIS-UNIQUE-COUPON-CODE-GENERATOR] <- dit wordt de coupon link die naar hen zal worden verzonden.

Als het SMS-bericht is verzonden, dan zal het er zo uitzien:

Hallo John Doe,

Hier is je gratis coupon van vandaag:
https://digicpn.com/p/abc123

De VS heeft zeer specifieke sms-beperkingen. Dagelijkse verzendlimiet: 250 SMS/Dag/Virtueel SMS Nummer. Berichten boven de 250 SMS/Dag zullen worden geblokkeerd door de operator. Onmiddellijke afsluiting van het SMS-nummer voor spamberichten. Onderworpen aan filtering door provider. Je kunt er hier meer over lezen: https://help.coupontools.com/en/article/usa-sms-features-and-restrictions-qafuhq/

Ten slotte heb je de optie om de SMS coupon onmiddellijk te versturen of op een bepaalde tijd en datum