Hoe deel je eenmalige coupons uit via de Mobile Marketing Kiosk

ZILVER- OF GOUDPLAN IS VEREIST VOOR EENMALIG GEBRUIK

Bekijk de video of volg de stap-voor-stap instructies hieronder.

Open de Coupon Builder. Druk op geavanceerde instellingen (1) en scroll naar de onderkant van die pagina. Daar vind je 'Couponmodus voor eenmalig gebruik inschakelen'. (2) Schakel het in. Je ziet een pop-up met een 'berichtvenster'. (3) U kunt het bericht aanpassen dat bezoekers te zien krijgen als ze je coupon niet kunnen openen. Druk op save.

Ga vervolgens naar start (1) in je coupon builder. Verander eerst de coupon status naar 'actief' (2) om de Kiosk Oplossing te ontgrendelen. Druk op 'Mobiele Kiosk'. (3)

De Kiosk-bouwer wordt geopend. Laten we een nieuwe kiosk toevoegen (1)

Voer vervolgens een naam in voor de kiosk en selecteer hoe je de Coupon wilt verdelen. Ik kies voor SMS, maar je kunt ook kiezen voor email, email+sms of custom.

Navigeer naar 'campagne' (1) in het bovenste menu. Selecteer vervolgens 'Coupon' in de dropdown (2) De optie om je Coupon te selecteren verschijnt. (3) Selecteer de coupon waar we zojuist eenmalig gebruik voor hebben ingeschakeld. Druk op opslaan.

Tijd voor een preview!

Open het tabblad 'publiceren'. (1) Druk vervolgens op de URL. (2)

De kiosk opent zich. Voer je telefoonnummer in en de coupon wordt naar je telefoon gestuurd.

Ja, het is echt zo gemakkelijk.

ZILVER- OF GOUDPLAN IS VEREIST VOOR EENMALIG GEBRUIK