Artikelen over: Loyalty Cards

Is het mogelijk om de klantenkaarten op te slaan in mijn mobiele portemonnee zoals Apple Wallet, Apple Passbook, PassWallet voor Android?

Ja, elke klantenkaart kan in de Apple Wallet of Android PassWallet opgeslagen worden.

Hoe kan een gebruiker de kaart opslaan in zijn mobiele portemonnee?

Gebruikers kunnen hun loyalty kaarten opslaan door naar loyaltycard.mobi te gaan. Selecteer de kaart die je wilt opslaan en klik op het hamburger icoontje rechtsboven op je loyaltycard nadat je op 'Kaart openen' hebt geklikt. Daar zie je de optie 'Opslaan in mobiele portemonnee'

Wat zijn de voordelen van het opslaan van klantenkaarten in de wallet?

Het werkt ook offline

Het toont een home screen dichtbij melding gebaseerd op de gebruikers GPS locatie

Het kan verbinding maken met een baken om een melding in de buurt te tonen

Het is een standaard app beschikbaar op elk iOS-apparaat.

Wordt de portefeuille automatisch bijgewerkt nadat een gebruiker een stempel of punten heeft ontvangen?

Ja, de portefeuille wordt automatisch bijgewerkt na elke nieuwe stempel of nieuwe punten als de gebruiker online is.

Bijgewerkt op: 16/05/2023