Kan ik een dynamische URL of dynamische QR-code maken voor een campagne?

Standaard heeft elke coupon campagne een statische URL (voorbeeld: digicpn.com/p/abc123).
Een "smart link" is een dynamische URL die op elk moment kan worden aangepast vanuit het dashboard.

Door een dynamische smart URL toe te voegen in plaats van een statische URL heb je de volledige controle over je gekoppelde URL.

Als je met beacons of QR-codes werkt raden we je aan om een smart URL te gebruiken zodat je de URL op elk moment kan monitoren en aanpassen.

Ga naar "integraties"

Selecteer "smart link"

Kies "smart link toevoegen"

Gebruiksvoorbeelden

Drukwerk (QR-codes + URL's)

Beacons of NFC tags