Artikelen over: Vouchers

Kan ik het aantal opens / user interactions voor een voucher beperken?

Ja, dat is mogelijk. Onze facturering werkt op basis van gebruikersinteracties. Dus we geven je volledige controle over hoe je ze wilt gebruiken. Volg mijn voorbeeld om te leren hoe je een limiet instelt op het aantal keren openen.

Deze functie is op aanvraag! Neem contact op met het ondersteuningsteam om het te laten inschakelen voor uw account.

Waarom zou je dat doen?

Om te voorkomen dat jij of de bedrijven waarvoor je campagnes lanceert, het maximum aantal gebruikersinteracties overschrijdt dat in je prijzenpakket is inbegrepen.

Hoe stelt u het in?

Open een voucher in de voucher builder. Ga naar algemene instellingen (1) en scroll naar beneden tot u deze functie 'Beperk het aantal gebruikersinteracties (opens) voor de hele campagne' ziet.

Eenmaal ingeschakeld, verschijnen de volgende vensters. Voer eerst de limiet in voor het aantal gebruikersinteracties dat je campagne niet mag overschrijden. Ik zet 1000 als maximum. Je kunt ook je e-mailadres invoeren als je een bericht wilt ontvangen wanneer de limiet is bereikt.

Goed gedaan! Je hebt een gebruikersinteractie limiet ingesteld voor je voucher. De instelling is hetzelfde voor coupons.

Wat beïnvloedt de beperking?

Het beïnvloedt nieuwe deelnames. Als de limiet bereikt is, hebben nieuwe gebruikers geen toegang meer tot de waardebon. Dit heeft echter geen invloed op de gebruiker die zijn waardebon al geopend, geclaimd en/of gevalideerd heeft. Zij hebben nog steeds toegang tot de voucher.