Artikelen over: Vouchers

Kan ik vouchers of gift cards maken?

Ja, we ondersteunen nu vouchers/giftcards op het Coupontools platform! (LEGACY)

Om er een te maken, ga naar Vouchers (1) in het hoofdmenu van je Coupontools account en selecteer Voucher aanmaken (2)

Een pop up zal verschijnen en je bent in staat om te selecteren uit welke template je zou willen beginnen.

Alle templates zijn volledig aanpasbaar zodat je de vouchers kunt ontwerpen zoals jij dat wilt.

Ja, we ondersteunen nu vouchers/giftcards op het Coupontools platform! (NIEUW)

Om er een te maken, ga naar 'Campaigns (1)' en klik op 'Create campaign (2)'.

Klik vervolgens op 'Voucher'.

Een pop up zal verschijnen en je bent in staat om te selecteren uit welke template je zou willen beginnen.

Alle templates zijn volledig aanpasbaar zodat je de vouchers kunt ontwerpen zoals jij dat wilt.

Bijgewerkt op: 13/04/2023