BStandaard is de validatie widget uitgeschakeld in je account.
Om je validatie widget te activeren ga naar 'Instellingen' van je dashboard.

Onder 'Menu' zie je de validatie widget & app. Zet het aan en het zal zichtbaar zijn in het linker menu van je dashboard.

Meer informatie over hoe de validatie widget & app werkt vind je door op deze link te klikken:
http://help.coupontools.com/en/articles/2908203-how-works-your-validation-widget-app