Artikelen over: Loyalty Cards

Waar kan ik al mijn klanten bekijken/exporteren die zich op mijn getrouwheidskaart hebben ingeschreven?

Ga naar de overzichtssectie van je getrouwheidskaarten in je dashboard

Klik op 'Acties' voor één van de klantenkaarten waar je alle geregistreerde gebruikers wilt zien/exporteren. Selecteer "Klanten bekijken".

Je ziet nu een lijst van alle klanten die zich hebben geregistreerd op jouw klantenkaart.
Ook zie je hier hoeveel punten of zegels elke klant heeft.

Hoe exporteer je de klantengegevens van de klantenkaart?

Linksboven zie je een knop genaamd 'Export'. Dit zal een CSV bestand downloaden met alle geregistreerde gebruikers.

Je kunt toegang krijgen tot alle klantenkaart gegevens via onze API. Lees hier: https://www.coupontools.com/en/api-and-webhooks&action=retrieve_a_loyaltyuserlist

We hebben een Zapier trigger na elke geregistreerde loyalty card gebruiker. https://www.coupontools.com/en/zapier-integration Zapier zal je in staat stellen om alle loyalty card gebruikers automatisch te synchroniseren met je bestaande CRM (bijv. Salesforce, Hubspot) of mailinglijst (Mailchimp, Campaignmonitor etc)