Welke apparaten worden ondersteund om de validatiestempel te gebruiken?

Coupontools streeft ernaar fysieke hardware te ontwikkelen die kan worden gedetecteerd door - en communiceren met - elk apparaat met aanraakscherm in de wereld.

De validatie stempels werken op alle touchscreen apparaten!

Gebogen en/of gebarsten telefoonschermen zijn ook bekend om problemen te veroorzaken. Hoewel we enig succes hebben geboekt, kunnen we niet beloven dat de stempels betrouwbaar werken op deze toestellen.

Apparaten met lage prestaties: Deze apparaten testen momenteel niet goed, hoewel ze zullen verbeteren naarmate we ons hardwareproductieproces blijven aanscherpen. Voor iPads in het bijzonder, ontdekten we dat ons meest recente productieontwerp niet aan de specificaties voldeed voor ondersteuning van dit apparaat. We verwachten dit in toekomstige productieruns te verhelpen en zullen deze lijst dienovereenkomstig up-to-date houden.

Apple iPhone 4

Apple iPhone 4S

Apple iPad 1e Gen

Apple iPad 2e Gen

Apple iPad 3rd Gen

Apple iPad 4e Gen

Apple iPad Air

Apple iPad Air 2

Apple iPad Mini eerste gen

Apple iPad Mini 2e Gen

Apple iPad Mini 3rd Gen

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Individueel unieke stempels zijn niet gegarandeerd om te werken op een subgroep van Android toestellen als gevolg van de fijne kneepjes van de firmware van elke fabrikant. Dit kan vaak worden verholpen door een enkele standaardinstellingen te wijzigen die de telefoon toestaat om meer dan 3 gelijktijdige aanrakingen te detecteren. Zodra die instelling is gewijzigd, kan een kleine subset van unieke stempels worden gemaakt om op deze apparaten te werken. Neem contact met ons op als je de mogelijkheden wilt onderzoeken.

HTC One M8

HTC One M9

Bijgewerkt op: 25/01/2022