Welke informatie over consumenten kan ik na de validatie opslaan als ik de validatie-widget of -app gebruik?

Met de validatie widget methode kan je wat extra informatie opslaan na het valideren van een coupon van een klant.

Je kunt het geslacht, voor- en achternaam, e-mail, telefoonnummer en ook het bedrag dat ze in je winkel hebben uitgegeven opslaan.

Deze gegevens worden opgeslagen in de coupon statistieken en kunnen worden geëxporteerd of benaderd met API's of Zapier.

Dit is hoe het eruit ziet:

En dit is hoe het eruit ziet na het invoeren van de klantgegevens als u de statistieken als een CSV-bestand hebt geëxporteerd.

Bijgewerkt op: 27/01/2022