Artikel über: Analyses/statistieken

Hoe exporteer ik statistieken en vastgelegde gegevens naar een Excel-bestand?

Hier is hoe je de statistieken lijst goed kunt zien op je Excel:

1: Eerst selecteer je je campagne op de statistieken pagina van je dashboard.

T

2: Klik op 'exporteren' en klik vervolgens op 'exporteren zonder filters' of 'filters instellen'.

3: Nadat je op "Exporteren" hebt geklikt zal je zien dat het is gedownload op je computer.

4: Open eerst Excel VOORDAT je het .CSV bestand opent en open een leeg blad.

5: Klik op "Gegevens" en vervolgens op "Van tekst / CSV-bestand.

6: Klik op het .CSV-bestand waar je het hebt gedownload en klik op 'Importeren'.

7: klik op laden

8: Daar is het! Een volledige datalijst in je Excel bestand.

OPMERKING: Indien het Excel CSV bestand niet leesbaar is, komt dit waarschijnlijk omdat jouw Excel versie de voorkeur geeft aan puntkomma scheidingstekens in plaats van komma scheidingstekens. Je kan je CSV bestand scheidingstekens instellingen op de instellingen pagina van je dashboard.