Artikel über: Analyses/statistieken

Waar kan ik de gegevens van mijn coupon vinden?

Om je vastgelegde gegevens te vinden, ga naar het couponoverzicht op je dashboard en klik op 'Acties' van de coupon waarvan je de vastgelegde gegevens wilt zien

Nadat je op 'Acties' hebt geklikt, selecteer je 'Statistieken'

Als je helemaal naar beneden scrollt, vindt je een lijst van alle mensen die jouw coupon geclaimd en gevalideerd hebben.

Als je de verzamelde gegevens wilt exporteren, druk dan op 'Export' en selecteer 'Exporteer alle gegevens'. Er wordt dan automatisch een CSV-bestand naar je computer gedownload.

Lees hier meer over het exporteren en openen van je vastgelegde gegevens:

https://help.coupontools.com/en/article/how-to-export-statistics-and-captured-data-to-an-excel-file-1jjqfjy/

Je kan je vastgelegde data ook verkrijgen door te werken met API en Zapier