Artikel über: Analyses/statistieken

Ik heb de statistieken geëxporteerd naar excel/csv maar het is onleesbaar. Hoe kan ik dit oplossen?

Een CSV-bestand kan een dubbele punt of een puntkomma bevatten.

De dubbele punt en de puntkomma zijn twee soorten interpunctie. Ze lijken erg op elkaar.
De dubbele punt bestaat uit twee verticale punten ":".
De puntkomma, ook wel "semi" genoemd, lijkt op een komma met een puntje erbovenop, zoals deze ";".

In de VS wordt de puntkomma meestal gebruikt, in Europa de dubbele punt.

Hoe verander je je account instellingen van dubbele punt naar halve dubbele punt en vise versa?

Ga in je configuratiescherm naar "instellingen"

Selecteer "Dashboard instellingen"

CSV bestand scheidingsteken (hier kan je wisselen tussen dubbele punt en halve dubbele punt)