Artikel über: Analyses/statistieken

Waar kan ik mijn sociale inloggegevens vinden?

De sociale login gegevens worden opgeslagen in je coupon statistieken. Je kan de statistieken vinden door naar je dashboard te gaan, onder coupons statistieken te selecteren en dan je coupon te selecteren waar je sociale login hebt ingeschakeld.

Als je helemaal naar beneden scrollt zie je de lijst van mensen die hun gegevens hebben ingevuld op social login.

De afbeelding hieronder is een voorbeeld van een lijst met klanten die alleen hun voor- en achternaam hoefden in te vullen om mee te kunnen doen aan een gamified coupon.