Hoe importeer ik een lijst van mijn contacten in mijn SMS-integratie?

Om een lijst van contacten aan je SMS integraties toe te voegen, ga naar 'Mijn contacten' in het linker menu en selecteer 'Importeren'.

Selecteer 'Geavanceerd importeren' als je een CSV-bestand hebt van al je contacten. Nadat je je lijst hebt geïmporteerd, zul je in staat zijn om die lijst te selecteren voor je groep SMS.

Zorg ervoor dat de eerste rij van uw CSV-bestand de kolomkoppen bevat (naam, voornaam, telefoon, enz.), het scheidingsteken moet een puntkomma zijn ( en de maximale bestandsgrootte moet 5mb zijn.

Je kan een voorbeeld CSV bestand downloaden door op de volgende link te klikken: http://www.smsgatewayapi.com/download/csv.zip

Nadat je je CSV bestand hebt geupload selecteer je welke velden bij wat horen (je hoeft ze niet allemaal te selecteren)

Selecteer of je de lijst wilt toevoegen aan een bestaande groep of voeg de lijst toe in een nieuwe groep en druk op 'Import'.

De lijst is succesvol geïmporteerd op je SMS integratie.